Arcadis wint raamcontracten Utrecht

Arcadis heeft twee raamcontracten verworven van de provincie Utrecht. Het eerste gaat om ingenieursdiensten met opdrachten vanaf 75.000 euro en het tweede om verkeerskundige adviesdiensten. De looptijd is twee jaar met optie tot verlenging met nog eens twee jaar. Dat maakte Arcadis dinsdag bekend zonder financiële details te vermelden.
Arcadis wint raamcontracten Utrecht| Land Water

Bij het contract rondom de ingenieursdiensten gaat het bijvoorbeeld om het ontwerpen van auto- en vaarwegen, het maken van planstudies bij uitbreidingen, het opstellen van aanbestedings- en contractdocumenten of diverse projectmanagementdiensten. Bij het contract voor de verkeerskundige adviesdiensten gaat het bijvoorbeeld om verkeerskundige analyses en modelberekeningen, schetsontwerpen en rapportages van veranderingen en advisering bij mobiliteitsvraagstukken.     

“Twee mooie contracten waar Arcadis over de volle breedte mee aan de slag kan”, aldus Arnoud Neidig van Arcadis. “Hiermee helpen we de provincie Utrecht bij het oplossen van hun integrale infrastructurele opgaves en uitdagingen. Wij hebben er zin in om Utrecht samen met de provincie nog mooier te maken.”