CROW Infradagen roept op tot delen van kennis

Tijdens de CROW Infradagen op 29 en 30 juni 2022 te Papendal delen vakgenoten uit Nederland en België inhoudelijke kennis met elkaar. Iedereen die hieraan wil bijdragen, kan een korte samenvatting van een paper toesturen. Dit moet voor 14 juni 2021 gebeuren.
CROW Infradagen roept op tot delen van kennis | Land Water
CROW Infradagen roept op tot delen van kennis | Land Water

De CROW Infradagen staan in het teken van ‘denken in mogelijkheden’. Met elkaar maken we de Nederlandse infra toekomstbestendig. Door onderzoek te doen naar nieuwe technieken, middelen en mogelijkheden. Daarbij is elke hulp welkom. Door de ingezonden papers en onderwerpen die tijdens de CROW Infradagen aan bod komen, helpen vakgenoten elkaar om te denken in mogelijkheden voor een duurzame, toekomstbestendige infra.

Ideeën kunnen hier voor 14 juni digitaal worden ingediend.

Voorbeelden CROW Infradagen

Een jury beoordeelt de abstracts. Bij goedkeuring presenteert de indiener zijn/haar eigen onderwerp, project of idee tijdens de Infradagen. Je kunt op verschillende manieren meebouwen aan het programma, daarom heeft de organisatie verschillende categorieën papers gemaakt waarmee je kunt deelnemen:

  • Kennispaper: Een kennispaper biedt goed onderbouwde inhoudelijke kennis naar aanleiding van (wetenschappelijk) onderzoek of een studie.
  • Praktijkpaper: Een praktijkpaper is gebaseerd op ervaringen in de praktijk.
  • Discussiestuk: In een discussiestuk staat een heldere vraagstelling of discussie centraal.
  • Casus: Een casus nodigt uit om met elkaar na te denken over specifieke vraagstukken.

 

Wie behoefte heeft aan inspiratie kan voorbeelden van de samenvatting voor CROW Infradagen 2020 bekijken.