InfraTech 2021 gaat volledig digitaal

De fysieke beursvloer van InfraTech 2021 (12 - 15 januari 2021), het platform voor de infrasector, gaat niet door. In de toespraak van 14 december kondigde minister-president Rutte aan dat ons land tot en met 19 januari 2021 in vergaande lockdown gaat. InfraTech zal daarom volledig digitaal plaatsvinden met een uitgebreid online kennisprogramma vol netwerkmogelijkheden. 
InfraTech 2021 gaat volledig digitaal| Land Water

“De voorbereidingen waren in volle gang en we bleven met onze Raad van Advies, partners en exposanten denken in mogelijkheden om de markt een kwalitatief platform te bieden. Voor onze exposanten vinden wij het enorm spijtig dat deze situatie zich alsnog voordoet. Wij willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor de getoonde betrokkenheid, adviezen, steun, geduld en bereidheid om ook in deze uitdagende tijden als exposant deel te nemen”, zegt Annemieke den Otter, exhibition manager.

InfraTech digitaal

InfraTech zal online doorgang vinden van 12 t/m 15 januari 2021 middels het InfraTech Netwerk Platform. De bezoekers kunnen netwerken via de matchmakingtool, online afspraken inplannen met verschillende organisaties en deelnemen aan het uitgebreide digitale kennisprogramma. Op het platform zijn bedrijfsprofielen, video’s, innovaties en livestreams te bekijken. Samen met de programmapartners van InfraTech is er een uitgebreid programma ontwikkeld, dat deels wordt uitgezonden vanuit Studio Ahoy. Deze volledig nieuwe studio geeft organisaties de mogelijkheid om live, virtuele en hybride events te organiseren.

“Tijdens de beurs komt de keten samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Dit kan nu niet fysiek, hoe graag we dat ook gewild hadden. Wij vinden het belangrijk om toch ontmoetingen in de sector te faciliteren. Middels het Netwerk Platform kunnen exposanten en bezoekers digitaal netwerken, kennis opdoen en uiteraard ervaringen uitwisselen in deze vreemde tijd”, aldus Den Otter.