Ruim 360 exposanten op Infra Relatiedagen

De vakbeurs Infra Relatiedagen opent over minder dan een week haar deuren voor duizenden infraprofessionals. Meer dan 360 exposanten presenteren zich in Evenementenhal Hardenberg, verdeeld over alle zeven beurshallen. Onder deze exposanten zitten ook veel nieuwe namen, zoals Hollandia, MKB Infra, Goldstone Europe, Dodewaard Machinetechniek, Boels Verhuur en Tuytel Groep. Verder keert de Toekomstdag voor studenten en scholieren terug, is er een route langs innovaties, een kennisprogramma en ontvangen alle bezoekers voor het eerst een smartbadge bij binnenkomst.
Ruim 360 exposanten op Infra Relatiedagen| Land Water

Het deelnemersveld van Infra Relatiedagen 2020 bestaat uit meer dan 360 exposanten, waaronder vertrouwde namen als Heijmans Infra, Sallandse Wegenbouw, Kijlstra, TWW, KWS Infra, BAM Infra, Wavin, Wynmalen & Hausmann, Hans van Driel & De Kemp Groep, Anema & Staad (Doosan), Strukton Civiel, BTE Groep, Syntera en Morssinkhof Groep. Ook laten tal van exposanten hun innovaties zien, waarbij het overgrote merendeel van deze innovaties zijn opgenomen in de zogeheten Innovatie Route. Deze route leidt bezoekers onder meer langs Wesselink – Oude Booijink BV, ByTheWay Bermherstel, D.I.P. BV (importeur van Vac-Ex Nederland) en Be-Ge Seating BV.

Dinsdag 4 februari: De Toekomstdag

Infra Relatiedagen is voor de student en zij-instromers interessant om nader kennis te maken met de infrasector. Speciaal voor studenten en jongeren vanaf 14 jaar wordt de openingsdag (dinsdag 4 februari) weer omgedoopt tot De Toekomstdag. Door het afleggen van de ‘College Tour’ kunnen jongeren de markt beter leren kennen. De Toekomstdag is bedoeld voor studenten die een branche gerelateerde opleidingen volgen op vmbo, mbo, havo of hbo. De College Tour is in samenwerking met verschillende partijen gerealiseerd. De deelnemende bedrijven zijn te herkennen aan de gele vloertegel die voor de stand ligt.

Woensdag 5 februari: kennisprogramma

Naast een omvangrijke beursvloer met ruim 360 exposanten is er een inspirerend kennisprogramma op woensdag 5 februari. De informatieve en interactieve lezingen zijn gratis bij te wonen en vinden plaats in het kennistheater tussen hal 3 en hal 4. In totaal zijn er zeven sessies: Unihorn BV en Strukton Civiel over ‘Real-time inzicht voor wegbeheerders, door data uit duizenden auto’s’, BAM Infra Asfalt over ‘Toekomstbestendig asfalt’, Geomaat over ‘Innovatie inmeter: C5-IRI tool (langsonvlakheid)’, Pole Products over ‘Herziene norm van botsveiligheid’, Primum (onderdeel van Aveco de Bondt) over ‘tenders winnen met de beste milieukosten (MKI)’, Aveco de Bondt over ‘Gaan we vanaf 2021 eenvoudiger en beter infraprojecten realiseren met de Omgevingswet?’ en er is een sessie ‘Hoe denken opdrachtgevers en opdrachtnemers over Circulariteit?’ met Jan Hendrik Fischer (Rayonmanager) en Harry Hofman (Regisseur Circulaire Grondstoffen).

Introductie smartbadgetechnologie

Verder maken alle bezoekers van Infra Relatiedagen 2020 kennis met de smartbadgetechnologie. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kan de bezoeker exposantenstands of producten scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie over wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt iedere bezoeker een e-mail met daarin de informatie van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. Het is de eerste keer dat deze technologie wordt geïntroduceerd op Infra Relatiedagen.

De 21ste editie van Infra Relatiedagen is op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 februari 2020 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. Op deze dagen is de beurs geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie: www.infrarelatiedagen.nl.