header

woensdag, 27 mei 2015 14:23

Witteveen+Bos passeert grens duizend medewerkers

Advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos uit Deventer verwelkomt deze week de duizendste medewerker. Vanaf de oprichting in 1946 groeit het bureau op voornamelijk autonome wijze. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij na 69 jaar de grens van duizend medewerkers passeren," aldus algemeen directeur Karin Sluis.

"We hebben de ambitie om in 2015 netto 5 procent autonoom te groeien in personele omvang. We zijn goed op weg om deze ambitie te verwezenlijken."

Witteveen+Bos groeit zowel binnen als buiten Nederland. Directeur Henk Nieboer: "Wij laten zien dat met een consequent volgehouden strategie groei bij een gezond rendement mogelijk is, ook in deze tijd. Het ondernemerschap in alle lagen van de organisatie en de inzet van alle medewerkers zijn hierbij cruciaal." Witteveen+Bos ziet ook dat het topsectorenbeleid zijn vruchten afwerpt, in binnen- en buitenland. Sluis: "Zo werken we mede dankzij de topsector Water in Nederland aan etalageprojecten zoals de versterking van de Afsluitdijk, de Zandmotor en de Afvalwaterzuivering als energiefabriek. Daarnaast levert het gezamenlijk optrekken binnen de gouden driehoek van overheid, kennisinstituten en bedrijfsleven in de topsector Water prachtige internationale projecten op zoals in Bolivia, Mozambique, Colombia en Indonesië."

Voor de nabije toekomst is Witteveen+Bos ronduit positief. De groei van de wereldbevolking, verstedelijking en klimaatverandering leveren uitdagende opgaven waar wij aan willen bijdragen. Daarnaast bieden we graag zoveel mogelijk mensen een uitdagende en zinvolle loopbaan. Henk Nieboer en Karin Sluis sluiten af: "We gaan op weg naar de tweeduizend!"

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties