header

dinsdag, 09 juni 2015 10:28

Prijsvraag over toekomst riolering

Stichting Rioned krijgt regelmatig de vraag: ‘Kunnen jullie aangeven hoe de riolering er over twintig, veertig of zestig jaar uitziet?’ Om een antwoord op deze vraag te kunnen geven, organiseert Rioned de prijsvraag ‘Waar gaat de riolering naartoe?’.

De prijsvraag dient als input voor de strategische conferentie ‘De toekomst van het stedelijk waterbeheer’. Wat zijn uw verwachtingen? Wat vindt u de grootste kansen, dilemma's en (on)zekerheden? Wat gaat er gebeuren? Wat moet er gebeuren? Hoe wordt gedacht over zaken als scheiding van hemelwater, centrale of decentrale zuivering, terugwinning van grondstoffen en energie, water in de bebouwde omgeving, bodemdaling, klimaatverandering, ontwikkelingen in demografie, economie en kwaliteit van de gebouwde voorraad, mondiale invloeden, de verantwoordelijkheidsverdeling tussen particulier en overheid en die tussen bedrijfsleven en overheid?

Rioned daagt deelnemers aan de prijsvraag uit om gedachten, verwachtingen, droombeelden, (on)zekerheden, mogelijkheden, scenario's, routes en aanpakken met de stichting te delen. De vorm is vrij: ideeën levend in woord, beeld, powerpoint, prezi, video, animatie, tekening of anderszins, mits geschikt om via e-mail in te zenden, te beoordelen en – indien het idee door de jury wordt geselecteerd – te presenteren of vertonen tijdens de strategische conferentie van Stichting Rioned.

De jury beoordeelt de inzendingen op zeggingskracht, originaliteit, analyse, verbeelding en verwoording. De meest prikkelende inzendingen verdienen elk een prijs van 1.000 euro. Bovendien mag iedere bekroonde inzender deelnemen aan de strategische conferentie op woensdagmiddag 2 september 2015. De jury bepaalt het aantal bekroonde inzendingen. Daarnaast kan zij eervolle vermeldingen toekennen. Stichting Rioned maakt de winnaars en eervolle vermeldingen bekend in Rionednieuws en op www.riool.net.

Toekomstverwachtingen kunnen worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'Waar gaat de riolering naartoe?'. Inzendingen moeten uiterlijk op 30 juli binnen zijn. Alle inzenders ontvangen rond 19 augustus de uitslag.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties