header

woensdag, 10 juni 2015 16:23

EIP Water Conference 2016 in Leeuwarden

De prestigieuze EIP Water Conference 2016 komt naar Nederland. Wetsus ziet zo zijn inspanning, samen met enkele partners, beloond. De conferentie zal worden gehouden in Leeuwarden, als Capital of Water Technology.

Wetsus (European Centre of Excellence for Sustainable Water Technology) is blij dat het EIP heeft laten weten dat de aanvraag is gehonoreerd en dat op 10 februari 2016 de EIP Water Conference in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden gehouden wordt. De erkenning van Nederland als gidsland voor watertechnologie wordt met de toekenning onderstreept. Nationale partners in dit event zijn het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de gemeente Leeuwarden, de provincie Fryslân, de Unie van Waterschappen en de VEWIN.

Het EIP, European Innovation Partnership on Water, is Europees samenwerkingsverband om innovatie en daarmee export in de watersector te bevorderen. Naast het jaarcongres wordt in Leeuwarden een serie side-events gehouden, met bezoeken aan watertechnologie-locaties zoals WaterCampus Leeuwarden, vestigingsplaats van Wetsus.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties