header

dinsdag, 29 september 2015 08:57

Verkeer in Nederland in 2015

TrafficQuest heeft onlangs de publicatie ‘Verkeer in Nederland 2015’ uitgebracht. Daarin wordt ingegaan op de ontwikkelingen op het gebied van verkeer. Ook de laatste trends, innovaties, onderzoek en pilots op het gebied van verkeersmanagement worden uitgebreid toegelicht. Een interessant boekje voor iedereen die met verkeersmanagement te maken heeft, aldus TraddicQuest.

TrafficQuest is een samenwerkingsverband tussen Rijkswaterstaat, TNO en de TU Delft, waarin medewerkers van de afdeling Wegverkeer en Benutten van WVL participeren. Als TrafficQuest dragen we eraan bij dat Nederland zijn voorsprong op het gebied van verkeersmanagement behoudt. We zorgen daarvoor door kennis te verzamelen, te bundelen en te ontsluiten. Dat laatste doen we in onze rapporten, artikelen en adviezen. En sinds vorig jaar ook met ons jaarbericht ‘Verkeer in Nederland’.

Verkeer in Nederland 2015
Inmiddels is van ‘Verkeer in Nederland’ de editie 2015 verschenen en deze staat weer vol beschrijvingen van de ontwikkelingen in het verkeer en de bijbehorende cijfers. Bovendien wordt ingegaan op de actuele ontwikkelingen en innovaties op het gebied van verkeersmanagement (waarbij de nadruk ligt op de stedelijke omgeving), relevant onderzoek, lopende en afgeronde pilots, en laten we enkele belangrijke spelers binnen Rijkswaterstaat aan het woord. Kortom, een boekje waarmee je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Verspreiding
Deze TrafficQuest publicatie is onlangs met NM magazine meegestuurd, maar is ook te downloaden via de website van TrafficQuest. Voor informatie over TrafficQuest of extra exemplaren van 'Verkeer in Nederland 2015' kun je contact opnemen met Henk Taale.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties