header

maandag, 09 november 2015 15:53

Grenzeloze marktkansen voor de Nederlandse watersector

De wereldwijde watermarkt groeit. En de Nederlandse watersector groeit. De markt wordt wel steeds competitiever. Hoe gaan wij hiermee om? Wat doen wij met de groeiende concurrentie vanuit het buitenland? Heeft Nederland hier al een antwoord op?

De trainees van het Nationaal Watertraineeship zien kansen om op de groeiende markt in te spelen. Tijdens de Young Business Borrel op donderdag 5 november brengen zij nationale en internationale young professionals samen om ter plekke vraag en aanbod te matchen. Het Holland Paviljoen op de Aquatech, ‘s werelds grootste watertechnologie beurs, is de perfecte locatie voor dit event.

Jaap Feil, directeur van het Nationaal Watertraineeship, ziet young professionals als sterke schakel om de internationale marktpositie te behouden. "Onze trainees zijn ambitieus en fris. Ze zijn in staat om problemen aan de kaak te stellen. Door jongeren de ruimte te bieden, worden marktkansen gesignaleerd en komen initiatieven op gang waarvan we nooit hadden durven dromen. Dit is een mooie bijdrage aan de Nederlandse watersector. Inspiratie, innovatie en vraag & aanbod centraal stellen – zonder belemmerende grenzen – dat is wat Nederland nodig heeft om onze positie te behouden."

De Aquatech is onderdeel van de Amsterdam International Water Week (AIWW), die plaatsvindt van 2 t/m 6 november. Tijdens de AIWW komen vele (inter)nationale professionals samen om de watersector integraal te benaderen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties