header

maandag, 16 november 2015 10:48

Jan van den Bos inspecteur-generaal ILT

Jan van den Bos wordt de nieuwe inspecteur-generaal bij de Inspectie Leefomgeving en Transport. Zijn benoeming gaat in op 1 januari 2016.
Van den Bos volgt Jenny Thunnissen op, die sinds 1 november werkzaam is bij de Algemene Bestuursdienst. Minister Blok (Rijksdienst en Wonen) en minister Schultz van Haegen hebben Van den Bos voor deze functie voorgedragen.
Van den Bos (60) is sinds 1 maart 2010 inspecteur-generaal van de Inspectie SZW bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Van maart tot augustus 2014 was hij waarnemend secretaris-generaal SZW. Daarvoor was hij bij dat ministerie onder andere directeur-generaal Arbeidsmarktbeleid en Bijstand en directeur-generaal Uitvoering, Handhaving en Bedrijfsvoering. Ook was hij op dit ministerie plaatsvervangend inspecteur-generaal Werk en Inkomen, tevens directeur Toezicht gemeenten van de Inspectie Werk en Inkomen, en directeur Financieel-Economische Zaken. Eerder was Van den Bos werkzaam bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, als directeur Informatievoorziening tevens loco-PSG.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties