header

vrijdag, 04 december 2015 14:30

Hardloopevent op A4 Delft-Schiedam

Nog voor de A4 Delfs-Schiedam open gaat voor verkeer kunnen geïnteresseerden meedoen aan een hardloopevent op het meest besproken stukje snelweg van Nederland. Op zaterdag 12 december, om tien uur precies zal het startschot gegeven worden voor ‘A Run 4 Fun’. Hardlopers kunnen kiezen voor een afstand van 5 of 10 km over het gloednieuwe asfalt. A Run 4 Fun maakt deel uit van Publieksdag A4 die wordt georganiseerd door Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie A4all.

Voor runners wordt A Run 4 Fun een belevenis om nooit te vergeten. Wie meedoet, wordt gevraagd op zaterdag 12 december uiterlijk 9.45 uur aanwezig te zijn bij de start & finish, de tunnelmond ter hoogte van het informatiecentrum Delft-Schiedam, Woudweg 25 in Schiedam. Na de run is de snelweg van 12.00 tot 16.00u voor de laatste keer open voor wandelaars, fietsers en ander belangstellenden.

Met de fiets is het informatiecentrum gemakkelijk te bereiken. Met de auto is dat niet mogelijk. Deelnemers kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein van Rijkswaterstraat, Derde Werelddreef 1, Delft. Vanaf het parkeerterrein rijden pendelbussen van en naar het informatiecentrum. Ter plekke zijn er geen omkleed- en opbergfaciliteiten. Inschrijven voor A Run 4 Fun is niet nodig.
Voor meer informatie over IODS, de publieksdag A4 en A Run 4 Fun, zie www.iods.nl

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties