header

maandag, 04 april 2016 10:56

Grontmij gaat verder onder nieuwe naam: Sweco

Advies- en ingenieursbureau Grontmij Nederland gaat op 4 april 2016, na ruim honderd jaar, verder onder de naam Sweco Nederland. 

Grontmij is op 1 oktober 2015 overgenomen door Sweco, door de overname het grootste advies- en ingenieursbureau van Europa. “We waren al onderdeel van de Sweco familie en zijn er trots op dat we nu ook de naam dragen”, zegt Ton de Jong, directeur van Sweco Nederland. “We kijken uit naar deze nieuwe fase voor ons bedrijf, waarin we de kennis en ervaring van twee bedrijven combineren, die beide al meer dan honderd jaar succesvol zijn.”

Door de overname kan Sweco Nederland haar klanten nog meer internationale kennis en bredere expertise bieden. Wereldwijd werken er ruim 14.000 professionals bij het van oorsprong Zweedse bedrijf, verdeeld over zeven geografische gebieden.

In Nederland werken 1.700 mensen op de terreinen Water, Energie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit en Infrastructuur, Bouw en Vastgoed en Industrie. Met negen vestigingen in Nederland blijft het advies- en ingenieursbureau dicht bij de klant. De Jong: “Onze klanten vinden het mooi dat we nu de grootste van Europa zijn en ze zijn enthousiast over onze internationale ervaring. En onze klanten waarderen het vooral dat we begrijpen wat er lokaal en regionaal bij hen speelt, dat onze adviseurs en ingenieurs elke vierkante meter in hun regio kennen.”

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties