header

dinsdag, 17 mei 2016 12:34

4 juni Open Dag op vier metrostations in aanbouw

Het wordt één van de laatste mogelijkheden om de Noord/Zuidlijn-stations in aanbouw te zien. Op zaterdag 4 juni kan iedereen die wil weten hoe ver het onder (en boven) de grond staat bij de Noord/Zuidlijn een blik werpen in vier stations tijdens de Open Dag. Metrostations Vijzelgracht, Rokin, Amsterdam Centraal en (eind)station Noord openen dan hun deuren.

Inschrijving verplicht
Om de bezoekersstroom in goede banen te leiden en lange wachttijden te voorkomen is inschrijven verplicht. Voor elk station kunnen belangstellenden
zich vanaf woensdag 18 mei 12.00 uur gratis inschrijven via www.wijnemenjemee.nl. Kinderen mogen vanaf 6 jaar deelnemen.

Langste roltrap van Nederland
Wie kans ziet zich in te schrijven voor station Vijzelgracht, kan op 4 juni voor het eerst afdalen naar het perron via de langste roltrap van Nederland.
Maar liefst 47 meter lang naar beneden vanuit de hal waar de reizigers onder de grond komen vanaf de straat. Maar ook de andere stations zijn de moeite van een bezoek waard.
De kathedraal onder Amsterdam CS is inmiddels van muurplaten voorzien en begint al aardig te lijken op het definitieve station.
In Rokin is de indrukwekkende afdaling voor de parkeergarage langs de moeite waard en op station Noord is voor het eerst het gigantische stalen geraamte van de kap te zien.
Nadere informatie over alle te bezoeken stations is de komende dagen te vinden op de website.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties