header

maandag, 30 mei 2016 15:35

Royal HaskoningDHV partner Hoogheemraadschap van Delfland

Hoogheemraadschap van Delfland heeft recent Royal HaskoningDHV geselecteerd als partner bij het ontwikkelen en implementeren van asset management. Delfland streeft continu naar verbetering van de dienstverlening en bedrijfsvoering en wil in 2016 starten met het verder professionaliseren van het beheer van het watersysteem en de keringen.

De consultants van Royal HaskoningDHV en Delfland werken nauw samen bij vier samenhangende onderdelen van het ontwikkelproces. Zij gaan de betrokken medewerkers ondersteunen bij het inrichten en operationaliseren van de ‘Asset Manager-rol’. Dat is de rol die de regie voert over het beheerproces. Daarnaast begeleidt Royal HaskoningDHV het proces om te komen tot een Delflandse ambitie op het gebied van asset management en het bepalen van de stappen die nodig zijn om die ambitie te realiseren.

Royal HaskoningDHV begeleidt ook een aantal pilots waarbij medewerkers van het Hoogheemraadschap verschillende aspecten van asset management kunnen ervaren. Verder zal Royal HaskoningDHV groepen medewerkers van Delfland trainen in de basisbeginselen van professioneel asset management.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties