header

dinsdag, 05 juli 2016 13:37

Uitdagend multidisciplinair project

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, heeft op basis van kwaliteit en referenties het renovatieproject van vijf bruggen in het Aarkanaal gewonnen. Het project Provincie Zuid-Holland betreft groot onderhoud aan de Kattenbrug, Papenbrug, Vijfgatenbrug en Aardammerbrug (gemeente Nieuwkoop) en de Zegerbrug (gemeente Alphen aan den Rijn).

In dit multidisciplinaire project is SPIE verantwoordelijk voor het uitvoeren van betonreparaties, vervangen van slijtlagen, conserveringswerkzaamheden, renovatie en vervanging van aandrijvingen en het geheel vervangen van de elektrotechnische- en besturingsinstallaties en verkeerssystemen. Bovendien moeten de bruggen geschikt worden gemaakt voor afstandsbediening van de centrale bedienpost in Alphen aan den Rijn. Nadat de bruggen onder handen zijn genomen door SPIE voldoen ze weer aan de nieuwe normen en kunnen ze er weer 15 jaar tegenaan.

Korte doorlooptijd
Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd in een korte doorlooptijd; medio 2017 dienen de werkzaamheden te worden afgerond. Hierna zal SPIE de bruggen de komende twee jaar onderhouden. Projectmanager Arjan Paardekooper is blij met de opdracht: “Wij zien uit naar een prettige samenwerking met alle partijen om in een zeer korte periode dit uitdagende multidisciplinaire project te realiseren.”

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties