header

maandag, 29 augustus 2016 13:09

Eugene Grüter directeur Sweco Nederland

Eugene Grüter is benoemd tot directeur van Sweco Nederland. Hij volgt Ton de Jong op, die het bedrijf gaat verlaten. De Jong was sinds december 2012 directeur van Grontmij, dat in 2015 is overgenomen door Sweco.

”Met Eugene Grüter krijgt Sweco Nederland een ervaren leider die in staat is duurzame relaties met klanten en werknemers op te bouwen. Hij heeft solide trackrecord in het bereiken van resultaten en transformeren van organisaties”, zegt Tomas Carlsson, president en ceo van Sweco.

Veel kansen
Grüter zal zijn rol als directeur van Sweco Nederland per 1 september 2016 aannemen. Hij heeft brede ervaring op managementniveau in de consulting engineering en constructie industrieën en was lid van raad van bestuur van Royal HaskoningDHV en de Koninklijke BAM Groep.
”Er zijn veel kansen in de Nederlandse markt”, zegt Grüter. “Met de honderdjarige historie en aanwezigheid door heel het land, de sterke klantrelaties en zeer ervaren werknemers is Sweco in de unieke positie om Nederlandse steden en gemeenschappen van de toekomst te plannen en ontwikkelen.”

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties