header

vrijdag, 07 oktober 2016 10:58

Open dag rioolwaterzuivering van ‘s-Hertogenbosch

De rioolwaterzuivering ‘s-Hertogenbosch van waterschap Aa en Maas aan de Treurenburg wordt gerenoveerd! Zondag16 oktober aanstaande is het bouwterrein open voor publiek. Geïnteresseerden zijn welkom van 10.00 tot 16.00 uur voor een film en een excursie onder leiding van een ervaren gids.

De excursie voert onder andere langs tanks in aanbouw van 48 meter doorsnee en langs slibgistingtanks, die op dit moment een opknapbeurt krijgen. Bovendien is te zien hoe rioolwater wordt gezuiverd. Medewerkers van de aannemerscombinatie Besix Hegeman beantwoorden tijdens de excursie vragen over de bouw.

Immense bouwput
De rioolwaterzuivering van ‘s-Hertogenbosch ondergaat een grootscheepse renovatie. Het anders zo rustige terrein aan de Treurenburg, waar waterschap Aa en Maas riool- en afvalwater zuivert, is veranderd in een immense bouwput. Twee jaar lang rijden er graafmachines af en aan en op drukke dagen zijn er wel honderd bouwvakkers aan het werk. Alle reden om een kijkje te komen nemen.
Het bouwterrein is helaas niet geschikt voor hulpmiddelen zoals rolstoel, rollator of buggy’s. Ook voor zwangere vrouwen is het niet verstandig om naar de zuivering te komen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties