header

vrijdag, 25 november 2016 11:16

Wisseling van de wacht Heijmans

In goed overleg met de Raad van Commissarissen heeft ceo Bert van der Els besloten om na afloop van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 12 april 2017 af te treden als lid van de Raad van Bestuur. Zijn besluit is ingegeven door zijn wens om op 62-jarige leeftijd terug te treden.

De Raad van Commissarissen respecteert zijn besluit en is Bert zeer erkentelijk voor zijn inzet voor en betrokkenheid bij Heijmans in de laatste acht jaar. Bert blijft tot zijn aftreden als bestuurslid actief, en zal zich daarbij in het bijzonder inzetten voor de afwikkeling van een aantal (infra)projecten.
De Raad van Commissarissen heeft besloten om Ton Hillen, sinds april 2012 lid van de Raad van Bestuur, per 1 december a.s. te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur. Ton zal zich, samen met zijn collega bestuursleden, richten op het verder aanbrengen van focus binnen onze activiteiten, herstel van winstgevendheid en het versterken van de vermogensverhoudingen. Daartoe zal Heijmans de komende jaren kansen van de groei in de woningmarkt maximaal benutten en verder werken aan het structurele herstel van Infra.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties