header

maandag, 05 december 2016 08:58

Genomineerden InfraTech Innovatieprijs 2017 zijn bekend

De vakjury van de InfraTech Innovatieprijs heeft de genomineerden voor de InfraTech Innovatieprijs 2017 bekendgemaakt.

“Dit jaar hebben we opvallend veel gezamenlijke initiatieven mogen ontvangen en ook zien we een stijging in het aantal inzendingen van de technische universiteiten. De kwaliteit van de inzendingen is onveranderd hoog”, aldus Richard Mulder van Bouwend Nederland. De InfraTech Innovatieprijs 2017 kent twee categorieën: Product Innovatie en Project Innovatie.
In de categorie Product Innovatie zijn genomineerd: Piping Control (Van den Herik Sliedrecht), RaMac wegverharding (Betonbouw), Shimlift (BAM en Movares), Strooien met sap uit bermgras (provincie Noord-Holland, Van Gelder, Waterschap Hollands Noorderkwartier, TUDelft, J. van Bodegom).
In de categorie Project Innovatie zijn de genomineerden: Project KIS (Waterschap Rivierenland, Mourik, Besix), Lichtgewicht 3D beton (4TU Bouw), Inlaatwerk hoogwatergeul (RWS, Ruimte voor de Rivier), Melt antivriesasfalt (Mourik, provincie Zuid-Holland).

Pitch
De genomineerden krijgen op 8 december de gelegenheid om hun inzending te pitchen voor de vakjury op De Bouwcampus. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt op woensdag 18 januari 2017 tijdens InfraTech in Rotterdam Ahoy. Alle inzendingen worden tijdens InfraTech, van 17 tot en met 20 januari 2017, tentoongesteld in de Innovatiegalerij in de hal Infra Innovaties. De inzendingen zijn ook te bekijken op de website www.infratech.nl.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties