header

vrijdag, 06 januari 2017 13:38

Waterschap organiseert college dijkveiligheid

Waterschap Scheldestromen houdt woensdagavond 18 januari een college over dijkveiligheid. Het wordt gegeven door waterschappers Robbert-Jan Lenselink en Jelle-Jan Pieterse in het waterschapskantoor aan de Kanaalweg in Middelburg. Het college is interessant voor mensen vanaf 12 jaar en begint om 19.30 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nederlanders blijken het heel vanzelfsprekend te vinden om veilig te kunnen wonen in een land dat gedeeltelijk onder de zeespiegel ligt. Waterbeheerders zijn dag en nacht in de weer om in te spelen op zeespiegelstijging, extremen in het weer en om ons te beschermen tegen overstromingen. Maar de natuur is grillig. Hoe is de dijkveiligheid in Zeeland geregeld? En wat kunnen mensen zelf doen? Ook dat komt aan de orde in het college. Het college is laagdrempelig van opzet zodat het ook interessant is voor kinderen vanaf 12 jaar.

Programma
Vanaf 19.00 uur: inloop met koffie en thee
19.30 uur: opening door dijkgraaf Toine Poppelaars
19.35 uur: college door Robbert-Jan Lenselink en Jelle-Jan Pieterse
21.00 uur: einde college
21.05 uur: gelegenheid voor vragen met een hapje en een drankje

Bereikbaarheid en parkeren Het waterschapskantoor is makkelijk te bereiken met de trein of bus. Vanaf het station in Middelburg is het enkele minuten lopen. Parkeren kan in de parkeerkelder onder het waterschapskantoor aan de Kanaalweg 1 in Middelburg. Tot 20.00 uur is het betaald parkeren.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties