header

dinsdag, 25 april 2017 13:00

Fusie Bodemcentrum en Bodembeheer Nederland

Op 1 april 2017 zijn Bodemcentrum en Bodembeheer Nederland gefuseerd. Beide stichtingen gaan verder onder de naam Bodembeheer Nederland. Alle taken en projecten van Bodemcentrum en alle met derden gemaakte afspraken zijn overgenomen door Bodembeheer Nederland.

Stichting Bodembeheer Nederland is in 2015 opgericht om vanuit één organisatie bedrijven met een bodemverontreiniging te ondersteunen, in financiële en in operationele zin. De stichting heeft niet tot doel commerciële activiteiten te ontplooien en opereert op het grensvlak van overheid en bedrijfsleven. De taken van verschillende organisaties worden in Bodembeheer Nederland gebundeld. Zo is in 2016 Nazorg Bodem overgenomen en is de stichting nu met Bodemcentrum gefuseerd.
Bodemcentrum heeft de afgelopen tien jaar bedrijven een aantrekkelijke totaaloplossing geboden voor bodemverontreiniging op bedrijfsterreinen. Ook heeft Bodemcentrum financiële ondersteuning verstrekt, onder meer vanuit de Bedrijvenregeling. Deze activiteiten worden voortgezet door Bodembeheer Nederland.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties