header

maandag, 22 mei 2017 12:07

Michèle Blom directeur-generaal Rijkswaterstaat

Michèle Blom is onlangs gestart bij Rijkswaterstaat in de functie van directeur-generaal. Zij is Jan Hendrik Dronkers opgevolgd, die nu loco-secretaris-generaal is van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Hiervoor was Michèle Blom directeur-generaal Straffen en Beschermen bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Zij is echter geen onbekende voor Rijkswaterstaat. Tot 2014 was Michèle Blom namelijk bij IenM directeur Wegen en Verkeersveiligheid en plaatsvervangend directeur-generaal Bereikbaarheid. Bovendien vervulde zij eerder al diverse managementfuncties op het gebied van bereikbaarheid, veilig transport en Inspectie.

Verbindingen
Minister Schultz is blij met de komst van Michèle Blom naar Rijkswaterstaat: "Rijkswaterstaat krijgt met haar een gedreven directeur-generaal die gaat voor het beste resultaat, verbindingen legt tussen de verschillende belangen van betrokken partijen en nieuwe ontwikkelingen aanjaagt."
Ook Blom zelf heeft veel zin in haar nieuwe functie: "Rijkswaterstaat heeft een rijke traditie en staat als organisatie met twee benen stevig in de Nederlandse samenleving. Werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland is de opgave van Rijkswaterstaat. Ik vind het een grote eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren."

In de komende weken maakt Michèle Blom kennis met de mensen, de organisatie, het werkveld en de externe stakeholders van Rijkswaterstaat.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties