header

vrijdag, 16 juni 2017 09:40

Winnaar Innovation Award ZHZ 2017 bekend

De jury heeft woensdagavond 14 juni uit tien inzendingen het Sliedrechtse bedrijf Iv-Infra uitgeroepen tot winnaar van de Innovation Award ZHZ 2017. Iv-Infra deed mee met de innovatie proefbelasting. Iv-Infra, gevestigd in Sliedrecht, is een bekende speler in de omgeving en een goede werkgever. Directeur Iv-Infra Rob van Bodegraven: “Super trots ben ik op het team van Iv-Infra dat deze innovatie heeft bedacht en ook al heeft toegepast.”

De innovatie proefbelasting bestaat enerzijds uit een fysiek, beweegbaar apparaat dat is ontwikkeld om een zeer groot gewicht gecontroleerd en stapsgewijs op een geconcentreerde locatie aan te brengen op de brug, waarmee een koppeling is gelegd met een hoogwaardig monitoringsnetwerk. Anderzijds is een protocol ontwikkeld, waarmee snel, accuraat en veilig de proefbelasting kan worden uitgevoerd. Iv-Infra levert als ingenieursbureau multidisciplinaire diensten op het gebied van de realisatie en het onderhoud van nationale en internationale infrastructurele projecten.

Trots
“We zijn als gemeente ontzettend trots en blij dat het weer een Sliedrechts bedrijf is, dat zegt iets over Sliedrechtse bedrijven en Sliedrecht. Iv-Infra doet hiermee terecht de slogan 'SLDRCHT groot in doen' eer aan", aldus een trotse wethouder Aldrik Dijkstra. Ook in 2015 won een Sliedrechts bedrijf (Cofano) de Innovation Award.

Verbinding
Naast innovatie stond ook de verbinding tussen de drie O's van Ondernemers, Onderwijs en Overheid centraal door de uitreiking van de Scholarships en de Amega Prijs.

In het komende nummer 9-2017 van Land&Water zal een artikel verschijnen over de proefbelasting.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties