header

dinsdag, 29 augustus 2017 10:23

Bijzondere en feestelijke Betondag

De Betondag die op 16 november in de Rotterdamse Doelen wordt gehouden, staat bol van de mijlpalen. Het is de zestigste Betondag van de Betonvereniging, die negentig jaar bestaat. De Betonprijs wordt voor de twintigste keer uitgereikt en de ENCI Studieprijs aan studenten zelfs voor de veertigste keer.

Het thema dit jaar is Digitaal Beton. Digitaal Bouwen, met nieuwe ontwikkelingen en technieken, neemt de laatste jaren een enorme vlucht. Op de Betondag zijn er interessante lezingen en presentaties van spectaculaire bouwprojecten, waarbij vooral de digitalisering van de bouw centraal staat, aldus de organisatie. Door de groei van de bouw, is er ook weer steeds meer behoefte aan (jonge) talenten. De Betondag speelt hierop in met meet & greets en een 'beton-banen-markt', waarmee we werkgevers en (toekomstige) werknemers op verschillende plekken bij elkaar brengen.

Feest van techniek
Nog meer dan voorgaande jaren wordt de zestigse Betondag een bijzondere dag van leren, ontmoeten en genieten. De organisatie pakt dit keer groots uit. Zo wordt er naar eigen zeggen een bijzonder middagprogramma georganiseerd; is er op diverse locaties in de Doelen live muziek en kunnen alle deelnemers aan het einde van Betondag genieten van een Walking Dinner. De Betondag zal door deze feestelijkheden duren tot 20.00 uur in plaats van 18.00 uur.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties