header

donderdag, 07 september 2017 11:03

NSTT No-Dig Event 2017

Het NSTT No-Dig Event 2017 staat helemaal in het teken van sleufloze technieken.

De Nederlandse bodem ligt vol met kabels en leidingen voor gas, water, elektriciteit, data, enzovoort. Een groot deel van die kabels en leidingen ligt er al meer dan dertig jaar en zal de komende jaren moeten worden vernieuwd. Ook nieuwe aanleg blijft nodig. Hoe kunnen we al die activiteiten op een schone, duurzame manier uitvoeren met zo min mogelijk overlast voor de burger? Door inzet van sleufloze technieken: aanleg en vervanging zonder te graven.

Het NSTT No-Dig Event 2017 wordt georganiseerd door de Nederlandse vereniging voor Sleufloze Technieken en Toepassingen (NSTT). Het NSTT No-Dig Event is op 11 en 12 oktober in Hart van Holland, Nijkerk.
Naast een beursvloer met demonstraties is er een Inlooptheater met interessante workshops en cursussen. Op 11 oktober is de uitreiking van de NSTT No-Dig Award 2017 en de NSTT Publieksprijs. Op 12 oktober is er een spectaculaire boorwedstrijd. Beide dagen worden afgesloten met een gezellige netwerkborrel op de beursvloer.

Voor wie?
Het NSTT No-Dig Event is volgens de organisatie interessant voor iedereen die te maken heeft met ondergrondse infrastructuur (gemeentes, netbeheerders, bestuurders ruimtelijke ordening, ingenieursbureaus, aannemer et cetera).

Meer informatie
www.no-dig-event.nl

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties