header

dinsdag, 10 oktober 2017 11:43

Onderhoud speelplaatsen in handen van Griekspoor

De komende jaren zal Griekspoor de speelplaatsen en speeltoestellen in het Amsterdamse stadsdeel Oost onderhouden. Zij draagt al zorg voor het onderhoud van speelplaatsen in Gemeente Haarlemmermeer en Amsterdam Nieuw-West en nu vertrouwt stadsdeel Oost het bedrijf in civiele techniek de werkzaamheden ook toe. Het contract loopt tot en met 2020.

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd onder het Komo-procescertificaat ‘Speeltoestellen plaatsing, aanleg ondergrond, controle en onderhoud’. Dat houdt in dat Griekspoor hoofdzakelijk speeltoestellen zal repareren, reinigen en vervangen, valondergronden zal repareren en vervangen en bijkomende werkzaamheden zoals het bewerken van groen rondom de speelplaatsen en het aanbrengen van straatwerk gaat uitvoeren. Ook neemt de onderneming storingsmeldingen van de opdrachtgever in behandeling.

Digitaal klantenportaal
Voor Gemeente Haarlemmermeer en Amsterdam stadsdeel Nieuw-West heeft Griekspoor een digitaal klantenportaal ingericht, dat ook door Amsterdam stadsdeel Oost zal worden gebruikt. Deze online omgeving is altijd up-to-date, waardoor de opdrachtgever eenvoudig op de hoogte wordt gehouden en er snel op storingen gereageerd kan worden.

Minimale overlast
Dankzij de eigen werkplaats van Griekspoor, waar zij de toestellen van tevoren kunnen monteren, is de overlast bij het plaatsen minimaal. Ook storingen kunnen snel worden uitgevoerd dankzij de standaard voorraad aan onderdelen van speeltoestellen en de compleet ingerichte servicebus.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties