header

dinsdag, 20 maart 2018 09:13

Johan Bosch nieuwe voorzitter NSTT

"Veel succes en plezier met deze mooie club." Dat waren de woorden waarmee Ane Jutte het voorzitterschap van NSTT overdroeg aan Johan Bosch. Na acht jaar bestuurslidmaatschap, waarvan vijf jaar als voorzitter, trad Ane Jutte op 15 maart terug uit het NSTT-bestuur.

Een woelige tijd met als rode draad het presenteren van de sleufloze aanlegtechnieken voor ondergrondse infra als volwaardig alternatief voor open ontgraving. Hoogtepunten? Het volwassen worden van het tweejaarlijkse NSTT No-Dig Event en het instellen van een aparte Afdeling Leidingrenovatie om deze techniek meer tot wasdom te brengen. Beiden zijn onmiskenbaar de verdienste van Ane Jutte geweest.

Aantreerede
"Het is een moeilijke taak om Ane op te volgen", aldus nieuwe voorzitter Johan Bosch. In zijn 'aantreerede' gaf hij direct een duidelijk doel aan: het goede behouden, maar ook het doorontwikkelen van specifieke domeinen binnen de NSTT. Drie zaken stelde hij daarbij centraal: kennis delen en toepassen, het stimuleren van pré-competitief onderzoek en het bieden van oplossingen voor maatschappelijke trends. Opvallend: de studiemiddag die na de ALV volgde, sloot naadloos op deze zaken aan.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties