header

donderdag, 22 maart 2018 11:01

Nieuwe Infracampus opent in 2019 in Harderwijk

In het hart van de sector op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, wordt in 2019 de InfraCampus geopend. Deze ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector wordt gevestigd in de grote bedrijfshal op een centrale plek op het groene park. De InfraCampus wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met de stichting Innovatie Kenniscentrum Nederland (IKN).

De InfraCampus biedt ruimte aan zestig toeleveranciers uit de infrasector om hun product of dienst te demonstreren. Hierdoor maakt de bezoeker in korte tijd kennis met de vele toepasbare mogelijkheden. Denk hierbij aan riooltoepassingen, afwateringssystemen en bekabeling. Erik Kerssies, directeur van het Bouw & Infra Park legt uit: "Het grote voordeel is dat er geen tijd en energie verloren gaan met het opbouwen van tijdelijke exposities of beursstands. De InfraCampus is elke werkdag open. De presentatie van de artikelen wordt optimaal verzorgd en de ruimte wordt ruim en licht van opzet. De eerste aanmeldingen zijn al binnen en we starten dan ook snel met het inrichten van de ruimten."

Locatie in Ede wordt te klein
De afgelopen jaren heeft dit format met succes gedraaid in Ede. Vanwege grote belangstelling en groei werd gezocht naar een andere locatie met meer mogelijkheden. Deze is gevonden op het Bouw & Infra Park. "Op het Bouw & Infra Park zijn alle faciliteiten aanwezig van parkeerterrein tot catering. De samenwerking was snel gevonden", aldus Kerssies.

Kennis uitwisselen
Naast de permanente expositie worden er ook regelmatig lezingen, presentaties en netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Alle activiteiten op de campus dienen het belang van de infra-branche.

Meer informatie over de InfraCampus vind je op de website: www.bouwinfrapark.nl/infracampus-harderwijk.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties