header

vrijdag, 28 september 2018 16:28

FiberCore Europe met SUREbridge op Innovation Expo 2018

FiberCore Europe is door Rijkswaterstaat uitgenodigd om deel te nemen aan de Innovation Expo 2018 op het Rotterdamse RDM terrein. Met de innovatie SUREbridge is het bedrijf onderdeel van de Weg naar de Toekomst; de expositie van Rijkswaterstaat binnen dit Living Lab.

Ervaar, beleef en bekijk de meer dan 150 innovaties op de Innovation Expo, op het RDM terrein, dé innovatie hotspot in de Rotterdamse haven. Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land én in de wereld voor staan, dat is het doel van de Innovation Expo 2018. Met dit tweejaarlijkse event biedt de overheid een podium aan bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden om innovaties voor het voetlicht van een breed nationaal en internationaal publiek te brengen.

Spraakmakende innovaties
Naast het beleven van spraakmakende innovaties, komt de bezoeker tijdens de IE2018 in contact met het innovatienetwerk van investeerders, bedrijven en beleidsmakers. Men kan zich laten inspireren bij een van de meer dan veertig sessies. Bezoek de interessante keynotes van onder meer Ahmed Aboutaleb, de Burgemeester van Rotterdam en Louise Fresco, voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen University & Research.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties