header

donderdag, 25 oktober 2018 13:53

Nereda-technologie breidt uit naar China

Beijing Enterprises Industrial Environmental Solutions Limited (BEIES) is een samenwerking aangegaan met Royal HaskoningDHV en Century 3 (Shanghai) voor de levering van de duurzame Nereda-afvalwaterzuiveringstechnologie in China.

De introductie van Nereda-technologie in China vormt een geweldige kans voor het land. BEIES kan deze ultramoderne technologie nu installeren in zijn afvalwaterzuiveringsprojecten in heel China, waardoor een uitstekende en duurzame afvalwaterzuivering wordt verzekerd en de capaciteit van de installaties effectief wordt uitgebreid.
BEIES heeft al twee potentiële afvalwaterbehandelingsprojecten van Nereda geïdentificeerd, die na voltooiing niet alleen zorgen voor een verbeterde afvalwaterzuivering tegen lagere impact op het milieu, maar ook als demonstratiefabriek zullen dienen om het vermogen van de technologie te laten zien.

Aërobe biologische actie
Nereda is een afvalwaterzuiveringstechnologie die afhankelijk is van aërobe biologische actie om afvalwater te zuiveren voordat schoon water naar het milieu wordt teruggevoerd. Het Nereda-proces is al met succes wereldwijd getest en ingezet. Het vereist minder chemicaliën dan conventionele afvalwaterbehandelingen en voldoet aan strenge zuiveringsnormen. Dit innovatieve, duurzame proces is in Nederland ontwikkeld.
Dhr. Xu, adjunct-directeur-generaal van BEIES zei: "We volgen de ontwikkeling van Aerobic Granular Sludge-technologie al meer dan tien jaar. Nereda-technologie, eigendom van het prestigieuze bedrijf Royal HaskoningDHV, is daar het beste voorbeeld van. Het is bewezen dat Nereda verwijdering van organisch afval en voedingsstoffen bereikt binnen een aanzienlijk kleinere footprint, met een zeer laag energie- en chemicaliënverbruik. Door het succesvol introduceren en implementeren van Nereda-technologie in China, geloven we dat we zullen bijdragen aan de koolstofarme, milieuvriendelijke en duurzame ontwikkeling van China."

Helder water, blauwe luchten
De heer Rong He, ceo van Century 3 (Shanghai), voegt hieraan toe: "Nereda-technologie biedt een enorm voordeel bij land- en energiebesparing, terwijl een hoge effluentkwaliteit wordt bereikt. We zijn zeer verheugd om een overeenkomst te bereiken met Royal HaskoningDHV en BEIES om deze technologie toe te passen op vele waterzuiveringsinstallaties in heel China. We zijn ervan overtuigd dat deze technologie China zal helpen bij het streven naar blauwe lucht en helder water."
De heer Rene Noppeney, global director Water Products and Innovation bij Royal HaskoningDHV zegt: "We zijn vereerd om BEIES en Century 3 te verwelkomen in onze internationale Nereda-gemeenschap. De sterke punten en reputaties van de bedrijven zijn formidabel. We hadden ons geen betere partners kunnen wensen voor de introductie van onze Nereda-technologie op de Chinese markt. Het partnerschap ondersteunt de groeistrategieën voor alle betrokkenen en ik ben ervan overtuigd dat dit een grote stap voorwaarts betekent voor de mensen en het milieu in China."

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties