header

donderdag, 25 oktober 2018 13:57

Betondag over duurzaamheid

De Betondag op 15 november in De Doelen te Rotterdam staat in het teken van duurzaamheid. Zo is er een debat aan de hand van een aantal stellingen. Met het motto Beton: duurzamer dan ooit lopen de thema’s van het Betonakkoord als rode draad door het programma. Een inhoudelijk programma wordt gecombineerd met een beursvloer met specialistische pleinen, verschillende debatten en netwerkmomenten.

De debaters van dit jaar Marijn Landman (IMd), Marloes van Loenhout (Volker Infra), Dorien Staal (Voorbij Prefab), Mustapha Attahiri (Ingenieursbureau Rotterdam), Edwin Griffioen (Rijkswaterstaat), Erik Middelkoop (RoyalHaskoningDHV), Rudi Roijakkers (ABT) en Edwin Vermeulen (Betonhuis), hebben zich recent een ochtendje gebogen over het Betondagthema van dit jaar. Daaruit zijn de volgende stellingen naar voren gekomen:

  • Duurzaam beton is de oplossing voor een duurzaam Nederland
  • Het Betonakkoord zet mensen niet in beweging
  • Er is geen duurzaam alternatief voor beton

De organisatie wil het debat dit jaar niet louter beperken tot bovenvermelde debaters, maar ook bezoekers uitnodigen actief aan het debat deel te nemen. Wie zich aangesproken voelt door een van deze drie stellingen en wil meedoen, kan dat laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties