header

maandag, 29 oktober 2018 13:34

Griekspoor sleept groot onderhoudsproject in de wacht

Het onderhoud van 62 civiele ‘kunstwerken’ (verkeersconstructies) in de stad Leiden wordt de komende drie jaar vakkundig uitgevoerd door de organisatie Griekspoor uit Nieuw-Vennep.

Civiele techniekonderneming Griekspoor won deze omvangrijke opdracht die werd uitgeschreven door de gemeente Leiden. De onder handen te nemen bruggen, tunnels en viaducten liggen voornamelijk verspreid in het centrum van Leiden, hebben vaak een monumentaal karakter en soms zelfs de status van Rijksmonument. De kunstwerken omvatten veelal belangrijke verkeersverbindingen in de stad. Voorbeelden zijn de Schrijversbrug, de Stadsmolensluis en de Blauwpoortsbrug. Gedurende de contractperiode worden allerlei verschillende civieltechnische onderhoudswerkzaamheden verricht aan de objecten.
Stefan de Koker, bedrijfsleider bruggen en waterbeheer bij Griekspoor: “Als multidisciplinair bedrijf is dit project ons op het lijf geschreven. In de stad Leiden is samenwerken, kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Het doel is om er gezamenlijk voor te zorgen dat alle kunstwerken weer in topconditie komen en dit uit te voeren met zo min mogelijk overlast voor de omgeving.”

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties