header

donderdag, 10 januari 2019 08:55

Infrarelatiedagen in Hardenberg

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Dit netwerkplatform brengt in Nederland de grond-, weg- en waterbouwprofessionals samen in een informele setting.

Op Infra Relatiedagen zijn bedrijven aanwezig uit onder meer de wegenbouw, waterbouw, aannemerij en bouwmachines & materiaal. Dit jaar zijn al deze segmenten geclusterd en kan de bezoeker heel gericht zijn beursbezoek plannen. Voor het eerst is entree 3 open, welke uitkomt in hal 6. Hierdoor kunnen bezoekers eenvoudig bedrijven als Timmerman, Pon Equipment of Alma, welke zijn gesitueerd in hal 7, ontmoeten.
In het kennistheater kunnen kennissessies worden bijgewoond. Volg inspirerende sessies van onder meer Heijmans Infra, Hendrikse Wegenbouw en Future Fuels. Of bewandel de innovatieroute om te zien welke innovaties onlangs op de markt zijn gekomen.

Toekomstdag voor de student
De vakbeurs is ook een uitgelezen moment voor studenten, die een beroepsgerichte opleiding in de Infra volgen, om kennis te maken met alle noviteiten uit de gww-sector. Speciaal voor studenten is er op dinsdag 5 februari een Toekomstdag met onder meer voor jong professionals een college-tour. Op het Toekomstplein staan ‘personeel’ en ‘innovatie’ centraal. Hier is informatie over scholingsmogelijkheden, veilig werken en duurzame inzetbaarheid. Hier zijn onder meer Gemeente Hardenberg, Het Zwarte Corps (HZC), Jobtec, Educenteropleidingen, en Volandis vertegenwoordigd.
Ook treft de bezoeker naast dit plein noviteiten aan, zoals de Plastic Road. Het concept PlasticRoad werd in 2015 gelanceerd door marktleider in de wegenbouw KWS (een Koninklijke VolkerWessels onderneming). In 2016 sloot KWS een partnerschap met Wavin en Total voor de verdere ontwikkeling van de PlasticRoad.
Een ticket is online te verkijgen met registratiecode: 61900020129. Op www.infrarelatiedagen.nl zijn de actuele ontwikkelingen van het programma te volgen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties