header

donderdag, 21 maart 2019 11:38

Meerjarige samenwerking Easyfairs en Envaqua

Beursorganisator Easyfairs en branchevereniging Envaqua hebben op de tweede beursdag van Aqua Nederland Vakbeurs een nieuw samenwerkingscontract getekend. Deze samenwerking wordt aangegaan voor de periode van vijf jaar (vanaf heden tot en met de beurseditie in 2024). Deze meerjarige samenwerking heeft als belangrijke doelstelling de continuïteit van Aqua Nederland Vakbeurs te waarborgen en het bevorderen van kennisontwikkeling, samenwerking en innovatie binnen de sector.

Het nieuwe samenwerkingscontract werd getekend door Erwin Dirkse (voorzitter Envaqua), Ignaz Worm (directeur Envaqua) en Bas van Gent (business unit director Easyfairs). “We zijn erg blij dat de samenwerking met Envaqua wordt verlengd met vijf jaar. Daar spreekt ontzettend veel vertrouwen uit. De samenwerking met Envaqua is al vele jaren succesvol. Mede dankzij hen hebben we het beursprofiel enkele jaren geleden kunnen uitbreiden met milieutechnologiebedrijven. Bovendien hebben Envaqua en wij hetzelfde doel voor ogen: de sector vooruit helpen waar mogelijk, hen bedienen met een jaarlijks contactmoment waarbij kennisoverdracht, innovatie en samenwerking steeds belangrijker wordt”, zegt Bas van Gent namens Easyfairs.
Ignaz Worm (directeur Envaqua): “Ook wij zijn erg verheugd met deze vernieuwde samenwerking. Envaqua is de brancheorganisatie van de Nederlandse water- en milieutechnologiebedrijven en heeft meer dan honderd leden. Voor onze leden zijn nationale en internationale beurzen een uitgelezen mogelijkheid om klanten te ontmoeten en partijen om mee samen te werken. De Envaqua-lidbedrijven hebben aan de wieg gestaan van de eerste editie van Aqua Nederland Vakbeurs in 2007 en met de overdracht van de titel leggen we een basis voor verdere groei en verrijking van de vakbeurs. We kijken er naar uit om in de komende jaren met Easyfairs, NWP en Water Alliance de waarde voor de Envaqua-leden nog verder te vergroten door het organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten tijdens de vakbeurs. Daar kunnen onze leden hun klanten, kennisinstituten en andere stakeholders ontmoeten en tot nieuwe samenwerkingen komen.”

Aantal kwalitatieve bezoekers verhogen
Met de nieuwe samenwerking blijft de continuïteit van Aqua Nederland Vakbeurs gewaarborgd. Easyfairs en Envaqua beogen met deze samenwerking jaarlijks een kwalitatief, actueel en relevant inhoudelijk programma aan te bieden om daarmee het aantal kwalitatieve bezoekers en contacten voor exposanten (waaronder Envaqua-leden) van Aqua Nederland Vakbeurs te verhogen.

Samenwerking breidt uit naar Vakbeurs Recycling
De samenwerking tussen Easyfairs en Envaqua breidt zich ook uit naar Vakbeurs Recycling. “Deze samenwerking is ook erg interessant voor onze milieutechnologieleden. Binnenkort maken wij hier meer over bekend. De samenwerking gaat per direct in, waardoor de Envaqua-leden direct profiteren van de voordelen om deel te nemen aan de aankomende editie van Vakbeurs Recycling op 19, 20 en 21 november 2019”, aldus Worm.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties