header

donderdag, 02 mei 2019 11:52

Wegens succes herhaald: college Gaasperdammertunnel

Het college over de Gaasperdammertunnel op 15 mei zat in mum van tijd vol. Daarom komt er op 22 mei een tweede college. Verkeersmanager Bert Jan Zandhuis vertelt alles over zijn werk. Locatie: het dienstgebouw op de Gaasperdammertunnel.

Zandhuis is het hele project betrokken bij de uitvoering van de Gaasperdammertunnel. Tijdens een presentatie legt hij in begrijpelijke taal de technische aspecten van het werk uit. Hij vertelt over de afsluitingen en verschillende faseringen, maar wat zijn faseringen? Ook vertelt Zandhuis over wat komt kijken bij de openstelling van een tunnel. Zandhuis: "Zo´n gigantisch project realiseren gaat niet zomaar, daar komt meer bij kijken dan je denkt."

Helmpje op, helmpje af
Na de presentatie is er tijd om de tunnel in te gaan en de Gooiseweg te bezoeken. Dit is een belangrijke verbinding, omdat hier de op- en afritten van en naar de tunnel komen en er een ovonde (een ovale rotonde) wordt aangelegd. We sluiten het college af met een quiz: helmpje op, helmpje af.

Aanmelden
Het college is op 22 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties