header

dinsdag, 04 juni 2019 10:54

Opnieuw recordjaar voor Antea Group Nederland

Antea Group Nederland heeft een uitstekend resultaat geboekt over 2018. Met een omzet van 213 miljoen euro en een nettowinst van 12 miljoen euro wist het ingenieurs- en adviesbureau het resultaat van 2017 te overtreffen. De Nederlandse organisatie van Antea Group heeft hiermee een groot aandeel in de mondiale groei van de hele groep.

In een nog altijd sterk concurrerende markt van ingenieurs- en adviesdiensten wist Antea Group Nederland voor het tweede jaar op rij het beste resultaat ooit neer te zetten. De nettowinst steeg van 11,1 miljoen euro (2017) naar 12,0 miljoen euro in 2018. De omzet bedroeg in 2018 213 miljoen euro. Dit betekent een stijging van 5 procent ten opzichte van 2017. Antea Group Nederland profiteerde van een groeiende vraag naar de dienstverlening in met name de sectoren: milieu, veiligheid, ruimtelijke ontwikkeling en bouw & installaties.

Pop-up store
Antea Group wil in 2020 het beste ingenieurs- en adviesbureau van Nederland zijn. Met het ‘1000-dagenplan’ investeerde het bedrijf daarom de afgelopen twee jaar in innovatie, klantgerichtheid en zichtbaarheid. In het kader daarvan realiseerde Antea Group in 2018 een pop-up store op Centraal Station Utrecht. Hier presenteerde Antea Group haar diensten en innovaties, maar ging ook vooral met bezoekers en potentiële medewerkers in gesprek om te horen wat er leeft en waar zij volgens de bezoekers haar denkkracht op in moet zetten.

Wereldwijd: groei in omzet en winst
Mondiaal gezien (incl. Nederland) realiseerden de landenorganisaties van Antea Group een omzet van 424 miljoen euro. Het jaar daarvoor bedroeg de omzet nog 404 miljoen euro. In België, de Verenigde Staten, Frankrijk, Spanje, India en Latijns-Amerika zag Antea Group de omzet en winst groeien. De nettowinst steeg van 16 miljoen euro naar 18 miljoen euro. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties