header

dinsdag, 11 juni 2019 08:43

Bezoek Rijkswaterstaat tijdens Dag van de Bouw

Bekijk de bouwprojecten van Rijkswaterstaat van dichtbij op zaterdag 15 juni 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur tijdens de Dag van de Bouw. Bezoekers krijgen bij zes bouw- en infraprojecten van Rijkswaterstaat een unieke inkijk. 

Tijdens de Dag van de Bouw laten aannemers, projectpartners en Rijkswaterstaat zien hoe zij veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid in de omgeving combineren. Er is op elke locatie van alles te zien en te beleven voor jong en oud.

Deelnemende projecten Dag van de Bouw
Ontdek in Harlingen de fabriek waar de 75.000 stenen wordne gemaakt die Rijkswaterstaat gebruikt om de Afsluitdijk te beschermen tegen een superstorm. Ontrafel het raadsel over hoe Rijkswaterstaat ondanks meer auto’s tóch meer ruimte creërt bij het Zuidasdok. Een snelweg onder water als onderdeel van een nieuw robuust netwerk om Rotterdam beter bereikbaar te maken: de Blankenburgverbinding. Ontdek hoe  in het Ooijen-Wanssum-gebied in Limburg meer ruimte wordt gecreërd voor rivieren door bruggen te bouwen. Bekijk het gebied ook vanuit de lucht! Bewandel op de snelweg A9 een van de belangrijkste knooppunten van de regio bij het project Badhoevedorp-Holendrecht. Leer al fietsend meer over hoe Rijkwaterstaat stadsdelen langs de A9 ontziet dankzij de Gaasperdammertunnel en bekijk een demonstratie van de brandweer.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Direct met ons in contact?

Adverteren in ons blad of op de website? 
Neem contact op met Frank van Gils
tel.: 06-53 88 82 66
e-mail: f.gils@bdu.nl

Een artikelidee voor de redactie?
Neem contact op met Teus Molenaar
tel.: 06-51578447
e-mail: tmlandenwater@gmail.com 

Advertenties