Lidewij de Haas per 1 oktober algemeen directeur Arcadis

Actueel
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Arcadis heeft per 1 oktober Lidewij de Haas benoemd tot ‘country director’ van Arcadis Nederland. Zij volgt Gert Kroon op die zijn carrière bij Arcadis voorzet in de functie van global director execution & transformation. 
Lidewij de Haas

Lidewij de Haas.

De board of directors van Arcadis Nederland bestaat naast voorzitter Lidewij de Haas vanaf 1 oktober uit Cécile Cluitmans (Places), Tanya Sancisi (Mobility) en Harm Albert Zanting (Resilience). Dat maakte Arcadis maandag bekend. 

Lidewij de Haas is reeds sinds 2011 lid van de directie van Arcadis Nederland. Eerst als directeur van de divisie Milieu & Ruimte, later als directeur Client Development en Business Development. Daarnaast is De Haas vicevoorzitter van de Bellevue Foundation, vicevoorzitter van de raad van commissarissen bij afvalinzamelbedrijf Dar en bestuurslid van de Round Table voor Topvrouwen.

Voorzitter van de raad van commissarissen van Arcadis Nederland Ada van der Veer: “We zijn blij met deze talenten uit eigen huis. Hun focus is samen met onze klanten werken aan oplossingen voor de maatschappelijke vraagstukken waar we voor staan. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Arcadis onder leiding van Lidewij voortvarend doorgaat met slimme en vernieuwende plannen bedenken voor de huidige uitdagingen zoals bijvoorbeeld de klimaatverandering en de energietransitie en dat tegelijkertijd de doelstellingen van de uitdagende strategie van het bedrijf worden gerealiseerd.”

“Ik wil Gert Kroon heel hartelijk bedanken. Hij was bijna acht jaar algemeen directeur van Arcadis Nederland. Gert stond niet alleen voor financieel succes. Onder zijn inspirerende leiding bouwde Arcadis vooral ook succesvol aan een sterk profiel als het gaat om integrale samenwerking, duurzaamheid en innovatie met altijd de klant als middelpunt. Bovendien was hij aanjager van de ontwikkeling van diversiteit en inclusie binnen Arcadis en de branche als geheel.”