Agenda

ENW-dag

29 september 2022 | Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Driebergen
Meer informatie

Staalbouwdag

4 oktober 2022 | Afas Theater, Leusden
Het programma van de Staalbouwdag is afgestemd op professionele opdrachtgevers, ontwerpers, (staal)bouwers, overheidsmedewerkers, onderzoekers, en docenten en studenten in het MBO, HBO en universitair onderwijs.
Meer informatie

Marker Wadden congres

12-14 oktober 2022 | BIMHUIS and Muziekgebouw, EYE Filmmuseum, Amsterdam, Marker Wadden
Meer informatie op: www.deltares.nl/en/events/marker-wadden-congres-2022.
Meer informatie

Nationaal Verkeerskundecongres 2022

3 november 2022 | Groningen
Kom ook verbinden, praten, discussiëren en elkaar ontmoeten tijdens hét congres voor en door verkeerskundigen en mobiliteitsprofessionals!
Meer informatie

Forum Relinen en Rioolbeheer

17 november 2022 | Hotel Van der Valk Amersfoort A1
De Stichting KennisCentrum RioolRenovaties, kortweg KCRR, organiseert op donderdag 17 november 2022 het Forum Relinen en Rioolbeheer. Waar het Forum vorig jaar nog digitaal gehouden werd zal het dit jaar weer fysiek plaatsvinden.
Meer informatie

InfraTech

17 t/m 20 januari 2023 | Rotterdam Ahoy
Tijdens InfraTech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal.
Meer informatie

NSTT No-Dig Event

11 en 12 oktober 2023 | Hart van Holland, Nijkerk
Het NSTT No-Dig Event is een kennisplatform voor iedereen die raakvlakken heeft met ondergrondse infrastructuur. In twee dagen van beurs, lezingen en livedemonstraties bent u weer helemaal bij op het gebied van sleufloos (zonder graven) aanleggen of renoveren van ondergrondse kabels en leidingen.
Meer informatie