Agenda

KIVI-congres: Op weg naar een Waterstofland

20 mei 2022 | Shell - Energy Transition Campus, Amsterdam
Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs bestaat dit jaar 175 jaar. Om dit te vieren organiseren ze in het lustrumjaar 2022 meerdere activiteiten. Eén van deze activiteiten is het KIVI-congres: Op weg naar een Waterstofland.
Meer informatie

KIWK-themabijeenkomst 'Van kennis naar impuls! Deel 2. Bodem & de KRW'

9 juni 2022 | Online
De Kennisimpuls Waterkwaliteit (KIWK) houdt in aanloop naar het slotsymposium drie online themabijeenkomsten over waterkwaliteit. Daarin slaan we een brug tussen de kennis, inzichten en instrumenten die binnen de Kennisimpuls Waterkwaliteit toepasbaar zijn gemaakt.
Meer informatie

InfraTrends

9 juni 2022 | WTC Rotterdam
Nieuwe aanpak, nieuw leiderschap
Kom naar NGinfra – InfraTrends 2022
9 juni 2022 WTC Rotterdam

De infrasector staat voor grote opgaven. Digitalisering, urbanisatie, energietransitie hebben enorme impact op onze infrastructuren.
Meer informatie

Beton Event

14 juni 2022 | Van Nelle Fabriek Rotterdam
Het Beton Event 2022 wordt georganiseerd op dinsdag 14 juni. Deze dag staat in het teken van kennis opdoen, kennis delen en kennismaken. Het kennisprogramma is opgesteld door onze programmacommissie, bestaande uit een vertegenwoordiging van professionals uit de sector.
Meer informatie

RIONEDdag

16 juni 2022 | Beatrix Theater, Utrecht
De RIONEDdag is hét jaarlijkse congres voor professionals in het stedelijk waterbeheer. Vanuit het Beatrix Theater in Utrecht kijkt Stichting RIONED, op donderdag 16 juni 2022, vooruit met onderwerpen als klimaatverandering, circulariteit en energietransitie.
Meer informatie

Future Urban Mobility 2022

16 juni 2022 | N.t.b.
Het bereiken van een volledig duurzaam mobiliteitssysteem in 2050 vereist ingrijpende systeemveranderingen, waar we nu al mee moeten starten. Wat betekent dit voor het huidige mobiliteitssysteem, infrastructuur en vastgoed?
Meer informatie

Basistraining Dijken, Kabels & Leidingen

21 juni 2022 | Amersfoort
In de basistraining leer je de essentie van de interactie tussen waterkeringen en leidingen. We gaan aan de hand van het Stappenplan Samen sterk beginnen (POV K&L, 2019) in op de verschillende fases van een dijkversterkingsproject.
Meer informatie

KIWK Symposium ‘Van kennis naar impuls!’

1 juli 2022 | Online
De Kennisimpuls Waterkwaliteit zit er bijna op. Wat heeft vier jaar samenwerken aan schoner water opgeleverd? En hoe passen we alle opgedane kennis en inzichten toe om de waterkwaliteit te verbeteren? Hoog tijd om de balans op te maken.
Meer informatie

International Stress Wave Conference

20 t/m 23 september 2022 | Rotterdam, Nederland
De 11de internationale conferentie over stressgolftheorie en ontwerp- en testmethoden voor diepe funderingen zal betrekking hebben op de toepassing van statische en dynamische testmethoden op diepe funderingen, inclusief zowel heipalen als ter plaatse gestorte palen.
Meer informatie

InfraTech

17 t/m 20 januari 2023 | Rotterdam Ahoy
Tijdens InfraTech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal.
Meer informatie

NSTT No-Dig Event

11 en 12 oktober 2023 | Hart van Holland, Nijkerk
Het NSTT No-Dig Event is een kennisplatform voor iedereen die raakvlakken heeft met ondergrondse infrastructuur. In twee dagen van beurs, lezingen en livedemonstraties bent u weer helemaal bij op het gebied van sleufloos (zonder graven) aanleggen of renoveren van ondergrondse kabels en leidingen.
Meer informatie