Eerste seminars weer in InfraCampus Harderwijk

Actueel 03-09-2020
Eerste seminars weer in InfraCampus Harderwijk

Op dinsdag 8 september en donderdag 10 september vinden de eerste fysieke seminars plaats in de InfraCampus te Harderwijk. De organisatie heeft zeven inspirerende sprekers bereid gevonden om een lezing te verzorgen. Het centrale thema van deze twee dagen is Deltaplan Ruimtelijk adaptatie. 
Eerste seminars weer in InfraCampus Harderwijk

De seminars hebben een ochtend- en een middagprogramma. Het ochtendprogramma start om 9:30 uur tot 13:00 uur. In dit programma is een lunch inbegrepen. Om 13:30 uur start het middagprogramma en wordt afgesloten met een netwerkborrel, die duurt tot 17.00 uur. In zowel de ochtend als de middag kunnen de deelnemers twee lezingen bijwonen.

Sprekers uitgelicht 

De ontwerpers van CroonenBuro5 en ingenieurs van Antea Group hebben een Masterplan opgemaakt voor het vernieuwen van de openbare ruimte in de bestaande wijk Meerwijk, te Haarlem. Dit heeft geleid tot een klimaatadaptief en gezond ontwerp voor de openbare ruimte. Merijn van Loon deelt graag zijn ervaringen gedurende zijn lezing.  Ook Martijn Steenstra van Sweco Nederland laat voorbeelden zien hoe het proces van stresstest tot actie in de praktijk wordt ingericht. Op website is het volledige programma van september te vinden en kunnen deelnemers een plekje reserveren.

Reserveren

Gerrit Hasperhoven: “We hebben een heel mooi gevarieerd programma kunnen samenstellen. Zo ontvangen we sprekers als Lisette Klok van de Hogeschool Amsterdam, Monique de Groot van Tauw en hebben we onlangs nog Sander Dekker van Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat mogen toevoegen. We zien er dan ook erg naar uit om elkaar weer te ontmoeten en kennis te delen, waar de InfraCampus Harderwijk zich uitstekend voor leent.”

InfraCampus

De InfraCampus Harderwijk is de ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector. De locatie dient als permanent oriëntatiecentrum waar zich circa vijftig stands bevinden van leveranciers uit de sector. De stands zijn uniform opgezet en zijn gelegen aan brede looppaden. Tevens beschikt de InfraCampus over voldoende parkeergelegenheid en is ruim van opzet.