HWBP organiseert roadshow vanaf september

Een kijkje in de keuken nemen bij een project van een ander waterschap? Dat kan. In september organiseert het HWBP samen met een aantal waterschappen de ‘Dijkwerkers On Tour’. Door corona was het dit jaar niet mogelijk om elkaar te ontmoeten en inhoudelijk kennis te delen tijdens de Dijkwerkersdag. De jaarlijkse Kennis- en Innovatiedag zal dit jaar niet zoals gebruikelijk plaatsvinden. Daarom trekken de professionals het land in. Naar buiten, in kleine sessies op de dijk, om actuele thema’s met elkaar te bespreken.
HWBP organiseert roadshow vanaf september| Land Water

Wanneer?
Dinsdagen en donderdagen in september Van 14.00 tot 16.00 uur

Waar?
Diverse locaties in het land

Wat is het?
HWBP organiseert samen met negen waterschappen elf sessies voor dertig dijkwerkers (per sessie) op diverse locaties in het land. Op dinsdagen en donderdagen van 14.00 tot 16.00 uur. En buiten op de dijk, zodat de richtlijnen van het RIVM te allen tijde gehandhaafd kunnen worden. Geen presentaties op schermen, maar praktische verhalen op locatie, verteld door de experts van het project. Er wordt daarbij gebruikgemaakt van silent disco-techniek om omgevingsgeluid zoveel mogelijk te minimaliseren. De catering is beperkt tot een glaasje fris uit de achterbak.

Hoe?
Om zoveel mogelijk dijkwerkers de kans te geven een bijeenkomst te bezoeken, kunnen bezoekers zich voor maximaal twee sessies inschrijven. Let op: het is de bedoeling dat de bezoeker meer leert over de andere projecten. Inschrijven voor een project van een eigen waterschap/project is daarom niet de bedoeling. Neem een kijkje in de keuken van een ander! Let op: vol = vol, dus zorg dat tijdig ingeschreven kunnen worden. Is de voorkeurssessie al vol? Meld dit op het inschrijfformulier en wachtlijst.

Podcast

Over alle sessies maakt de organisatie een podcast die een week later te beluisteren is. Thema’s Voor invulling van de sessies is een aantal actuele onderwerpen geselecteerd. Denk aan duurzaamheid, gebiedsontwikkeling of innovatie.

Zie deze link voor meer informatie en inschrijving.