Lievense, LievenseAdriaens en Petersburg Consultants voortaan WSP

Actueel 04-01-2021
Lievense, LievenseAdriaens en Petersburg Consultants voortaan WSP

Met ingang van 4 januari 2021 gaan Lievense, LievenseAdriaens en Petersburg Consultants verder onder de naam WSP. Een nieuwe naam en nieuw uiterlijk, maar met lokaal dezelfde vertrouwde gezichten.
Lievense, LievenseAdriaens en Petersburg Consultants voortaan WSP

Sinds oktober 2019 zijn de bedrijven al onderdeel van WSP, een wereldwijd opererend onafhankelijk advies- en ingenieursbureau. Voor de herkenbaarheid werden de namen WSP en Lievense, LievenseAdriaens en Petersburg Consultants afgelopen periode naast elkaar gebruikt.

Future Ready-benadering 

Eric van den Broek, algemeen directeur WSP in Nederland: “Wij zijn ons ervan bewust dat onze oplossingen de leefomgeving en steden van morgen vormen. Leidende thema’s daarin zijn klimaatadaptatie, energietransitie, toekomstgericht bouwen en digitalisering. Het wereldwijde innovatieprogramma Future Ready van WSP daagt onze medewerkers uit om in samenwerking met onze klanten op zoek te gaan naar toekomstbestendige oplossingen. Het is een fantastische aanpak om niet alleen breder te denken over de uitdagingen van morgen, maar die ook onze klanten kan helpen hun perspectief te verbreden. Wij kijken er ontzettend naar uit om als WSP verder vorm te geven aan het landschap in Nederland en daarbuiten.” 

WSP is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada. WSP biedt technische expertise en strategisch advies aan klanten in de sectoren Milieu, Vastgoed & Gebouwen, Transport & Infrastructuur, Water, Industrie, Grondstoffen en Energie. In Nederland zijn vierhonderd medewerkers werkzaam op tien locaties verspreid over het land. Zij bieden een integraal dienstenpakket op gebied van Bouw, Infra, Energie, Water en Milieu.