Wagemaker breidt bestuur uit met drie partners

Per 1 september zijn Olaf Dirkx, Helen Meulendijks en Dennis Gubbels toegetreden als partner bij Wagemaker. Met dit partnerschap geeft het advies- en ingenieursbureau verder vorm aan haar groeiambities en strategie.

Wagemaker breidt bestuur uit met drie partners| Land Water

Door hun jarenlange dienstverband hebben Dirkx, Meulendijks en Gubbels een uitstekende kennis van de organisatie en de civiele markt. Vanaf nu vormen zij gezamenlijk het dagelijks bestuur van Wagemaker. Olaf Dirkx is daarbij aangesteld als algemeen directeur. Huidig directeur Erik Wagemaker blijft betrokken als niet-uitvoerend bestuurder en toezichthouder namens de aandeelhouders.

Start-up Wagemaker

Deze veranderingen vallen samen met de verdere ontwikkeling van softwareontwikkelaar CADblanche. CADblanche is in 2018 vanuit Wagemaker als start-up ontstaan om repeterende ontwerpprocessen in de bouw te automatiseren en te optimaliseren. De softwareleverancier gaat voortaan als autonome organisatie een eigen koers varen. Erik Wagemkaer gaat als bestuurder CADblanche verder vormgeven en uitbouwen. Uiteraard blijven Wagemaker en CADblanche vanuit het kantoor in Rosmalen nauw samenwerken op het vlak van automatisering en digitalisering.

“Ik ben trots dat Olaf, Helen en Dennis binnen onze organisatie zijn doorgegroeid tot partner en ik draag de dagelijkse leiding van Wagemaker dan ook met alle vertrouwen aan hen over. Hiermee zet ons meer dan 40-jarige bedrijf een belangrijke stap naar de toekomst. En zo krijgen Wagemaker en CADblanche allebei de focus en betrokkenheid die nodig zijn om onze ambitieuze groeistrategieën te realiseren. Zelf kijk ik ernaar uit om de automatisering van de bouwindustrie verder op te schalen, samen met ons team van CADblanche.”