Webinarreeks Robuuste Watersystemen

Water/Bodem 07-01-2021
Webinarreeks Robuuste Watersystemen

Het klimaat verandert. De urgentie voor klimaatbestendige en robuuste watersystemen wordt steeds groter met uitdagingen als toenemende droogte, zeespiegelstijging en bodemdaling. De visie van Witteveen+Bos is dat alleen met samenwerking en een integrale visie toekomstbestendige oplossingen geboden kunnen worden. Daarom start het bedrijf vanaf 12 januari met een tiendelige webinarreeks over klimaatbestendige en robuuste watersystemen waarbij een Witteveen+Bos'er samen met een partner, klant of con-collega een webinar verzorgt.
Webinarreeks Robuuste Watersystemen

Iedere twee weken wordt er een ander onderwerp uitgelicht. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in voor een of meerdere webinars. De webinars van Witteveen+Bos duren ongeveer een uur.

Webinarreeks Robuuste Watersystemen

Op 12 januari om 13.00 is het eerste webinar genaamd ‘Integrale introductie’.

Maatschappelijke uitdagingen, zoals de energietransitie, toenemende droogte, zeespiegelstijging en bodemdaling vragen om een heroriëntatie op ons watersysteem. De uitdaging voor 2050 is: wat moeten we doen om richting een klimaatrobuust watersysteem te komen. Sebastiaan Schep van Witteveen+Bos en Tim van Hattum van de WUR gaan in dit webinar in op de uitdagingen die nu spelen en hoe we met onze kennis tot een passend antwoord te komen. Het integrale begrip van onze watersystemen vormt hiervoor de basis.

Het volledige programma van de webinars is te vinden op de website van Witteveen+Bos.